Novinky 30.6.2023
Aktualizováno před více než týdnem

Vylepšite si správu dochádzky pomocou našej najnovšej verzie. Aktualizácia z tohto mesiaca obsahuje nevyhnutné opravy chýb a nové funkcie, ktoré zefektívnia Vašu prácu s Dayswaps.

Prečítajte si celý článok s novinkami nižšie.

Novinky:

  1. Report: Přesčasy

  2. Zobrazenie príloh v dochádzke

Úpravy:

  1. Zmeny 1 mesiac pred ukončením úväzku (užívatelia s API napojením)

Opravy:

  1. V prípade viac DPČ úväzkov, rozdelené v mzdovom podklade

Novinky:

1. Report: Přesčasy

Predstavujeme novú súhrnnú tabuľku nadčasov za kalendárny rok. Jednoducho si vybereite zamestnanca u ktorého chcete preveriť stav nadčasov a prezrieť si koľko nadčasov naakumuloval a koľko z vytvorených nadčasov využil formou preplatenia alebo formou náhradného voľna.
Viac sa dozviete vo verejnom návode: Všechny sbírky > Kancelář > Reporty >

2. Zobrazenie príloh v dochádzke

Radi by ste si pozreli pri ktorých neprítomnostiach zamestnanci nahrali prílohy?
Teraz si v Kancelárii > Dochádzke zobrazíte nový stĺpec "príloha". Dáme Vám vedieť, počet príloh pridaných na daný deň neprítomnosti. Samotnú prílohu si následne otvoríte v neprítomnosti v kalendári.

Úpravy:


1. Zmeny 1 mesiac pred ukončením úväzku (užívatelia s API napojením)

Končí zamestnanec pracovný úväzok v nasledujúcom mesiaci? Naplánované zmeny prevedieme do neobsadených. Takto prevedené zmeny môžete naplánovať medzi zamestnancov napríklad ponúknutím do burzy.

Opravy:

1. V prípade viac DPČ úväzkov, rozdelené v mzdovom podklade

Mzdový podklad pre účtovný systém KS zobrazuje viac DPČ úväzkov u jedného zmaestnanca. Pokiaľ existuje súbeh DPČ úväzkov, na ktoré sa pripisujú odpracované hodiny,

Vďaka týmto aktualizáciám sa Dayswaps kontinuálne vyvíja a prináša komplexnejšie a efektívnejšie plánovanie a správu dochádzky vašich zamestnancov. Aktualizujte ešte dnes a vyskúšajte si výhody na vlastnej koži.

Ďakujeme za Vašu dôveru a v prípade nápadu na vylepšenie, alebo opravu nás kontaktujte na našom zákazníckom centre cez modrú bublinu vpravo dole, alebo na našom telefónnom čísle +420 277 279 909

S pozdravom,
Mirka Meldere
Dayswaps Ambassador

Dostali jste odpověď na svou otázku?