Novinky 22.07.2022
Aktualizováno před více než týdnem

Zdravíme Vás z Dayswaps!

V horúce letné dni prichádzame s rovnako horúcimi novými funkciami a úpravami podľa Vašich podnetov.

Novinky

1. Jednoduchá Registrácia nových zákazníkov

Rýchlejšia a jednoduchšia registrácia nových zákazníkov iba v dvoch krokoch. V prvom kroku si zadajte meno a email. My vám obratom zašleme overovací email k dokončeniu registrácie. V prípade že je email už registrovaný, dáme vám okamžitú spätnú väzbu. Váš podnik bude aktívny s prvým modulom "Plánování".

2. Farebný export reportov a doplnkové úpravy

Máte radi farebné rozlíšenie vo vašom plánovaní? To sme radi, dnes Vám ponúkame rovnakú možnosť aj v exporte pre tlač dokumetnu. Vytisknite si prehľad farebne a šup s ním na tabuľu : ) Článok o tlači a exporte nájdete tu.

Drobné úpravy v reportoch uvidíte aj v zjednotení formátu názovov stĺpcov všetkých druhoch reportov.

3. Zobrazenie agnedy v mobilnej aplikácii

Agendu na smene si môžu zamestnanci zobraziť aj primo v telefóne cez aplikáciu Dayswaps. Ako funguje Agenda, nájdete v tomto článku.

Vylepšenia:

1. Cykly - druhá vlna úprav

V júni sme spustili vylepšené plánovanie cyklami. Dnes sme podľa Vašich požidaviek doplnili úpravy, ako napríklad možnosť premenovať skupiny, možnosť kopírovať smeny, Ako na cykly od začiatku nájdete v súvisiacom článku.

2. Prepojenie Mobilnej aplikácie s chatom našej zákazníckej podpory

Kontaktujte nás priamo z Vášho telefónu. Rovnakým spôosobom sa k nám dopíšete cez modrú bublinu ako pri používaní webovej stránky. Skúste to a dajte nám vedieť ako ste s touto novinkou sopokojný.

Opravy:

1.Potreba dňa a jej vizualizácia

Chyba pro zobrazovaní Potreby dňa bola prístupná iba v miniatúre. Veľké zobrazenie sme dnes na základe Vášho podnetu orpavili. Vizualizujte si svoje potreby dňa vo veľkom dennom prehľade. Viac o nastavení a využití Potreby dňa sa dozviete v článku.

Ďakujeme za Vašu dôveru a v prípade nápadu na vylepšenie, alebo opravu nás kontaktujte na našom zákazníckom centre cez modrú bublinu vpravo dole, alebo na našom telefónnom čísle +420 277 279 909

S pozdravom,
Mirka Meldere
Dayswaps Ambassador

Dostali jste odpověď na svou otázku?