Novinky 29.06.2022
Aktualizováno před více než týdnem

Zdravíme Vás z Dayswaps do vášho podniku.

Či už sa chystáte na plánovanie letných prevádzok s brigádnikmi, alebo pravidleného chodu vášho podnikania sme tu dnes pre Vás s novinkami ktoré sme pre Vás pripravili a zároveň pracovali na úpravách na základe vášich požiadaviek.


Novinky

1. Cyklické směny pre viac skupín

Používate plánovanie smien cyklami, ale radi by ste využili jeden cyklus pre viac zamestnancov? Práve pre Vás sme vyvinuli možnosť si pre cyklus vybrať aj skupinu alebo šablónu.

Pôvodný vizuál plánovania cyklov

Nový vizuál plánovania cyklov

Pre plánovanie pomocou cyklov si môžete zvoliť niektorý z nových "šablón cyklov" ako napríklad kolotoč, krátky-dlhý, alebo iný, zároveň si môžete okamžite doplniť skupinu zamestnancov a vizualizovať cykly a ich vzájomné dopĺňanie.

Vo vizuále naplánovaných cyklov si viete v prípade potreby upraviť individuálnu smenu rovnako ako v kalendári.

2. Manuálne zadávanie prestávky

Prestávky na smenu sme upravili pre Vašu flexibilitu.

Pôvodný vizál manuálnej prestávky

Nový vizuál manuálnej prestávky

Teraz si vyberiete presný čas začiatku prestávky a my vám v zobrazení prepočítame po akej dobe od začiatku smeny začína prestávka. Jej trvanie si rovnako vyberiete podľa vašich potrieb.

3. Nový Modul Agenda

Ak jeden zaměstnanec vystrieda počas dňa agendu napríklad na telefóne, emailoch a chate a chcete to vizualizovat na smene, využite našu najnovšiu funkciu “Agenda dňa”.

Skontrolujte, svoje aktívne moduly a pridajte si novinku "Agenda"

Následne v plánovaní smeny si vyhraďte jednotlivé časové úseky na špecifickú agendu. Napríklad administratívna podpora na e-mail, chat a telefón. jednotlivé agendy nemusia byť na seba naviazané, ale nesmú sa prekrývať. Zároveň využite možnosť označiť agendu na smene pozíciou alebo aj štítkom.

Vylepšenia:

1. Nový vizuál v hlavičke stránky "Kancelář"

Máte radi prehľad vo svojom plánovaní dochádzky? Určite vás zujme nový vizuál v hlavičke stránky "Kancelář", kde mimo súčasných plánov pracovnej doby, neprítomnosti a nadčasov uvidíte naviac aj kapacitné plánovanie.

Pôvodný vizuál hlavičky kancelář

Nový vizuál hlavičky kancelář

Pôvodné tabuľky "Zákonné vyrovani" a "Pracovná doba" a "Neprítomnosť" sme zjednotili do tabuľky "Tento mesiac". Pridali sme tabuľku "Přesčasy (mimořádné)" a "Kapacita" Pre váš lepší prehľad.

2. Kapacity a opravené chyby

Opravili sme súvisiace chyby. Od teraz môžete plánovať aj pre smeny alebo zamestnancov v menších jednotkách ako celá hodina zadaním desatiného čísla. Napríklad kapacita 2,5 hodín.

Vyskúšajte spolu s kapacitami plánovať aj zamestnancov podľa ich skúseností.

3. Viditeľnosť upozornenia na porušenie zákonníka práce

Zamestnanec vo svojej karte zamestnanca neuvidí upozornenia na porušenie zákonníka práce, prípadne ukončenie pracovného pomeru. Tieto upozornenia sú viditeľné iba pre manažérov.

4. Uhladili sme štýl písma a zarovnanie

Modál, alebo nové pop-up okno pre úpravy smien a zamestnancov sme zjednotili a uhladili na rovnaký štýl písma a zarovnanie.

Opravy:

1. Kalendář a skrytý manažér, poznámky dne

V zobrazení kalendára sa po pridáni nového zamestnanca zviditeľnil aj skrytý manažér? Túto chybu sme odstránili. Vuskúšajte opäť možnosť vkladať poznámku v kalendári pre kalendárny deň.

2. Kancelář a řádek Celkem u Prémií

V záložke “Kancelář” u tabuľky “Prémie” ste nám nahlásili chýbajúci riadok “Celkem” na prepočet všetkých nárokov na prémie vo vašom podniku. Táto chyba bola opravená.

Ďakujeme za Vašu dôveru a v prípade nápadu na vylepšenie, alebo opravu nás kontaktujte na našom zákazníckom centre cez modrú bublinu vpravo dole, alebo na našom telefónnom čísle +420 277 279 909

S pozdravom,
Mirka Meldere
Dayswaps Customer Ambassador

Dostali jste odpověď na svou otázku?